[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: قوانین و اصول اخلاقی نشریه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۳ |

قوانین و اصول اخلاقی نشریه

• نوشتارهای ارسالی نباید قبلاً در هیچ مجله‌ای به چاپ رسیده باشند.
  • ضمناً مقاله‌های ارائه شده به مجله عرفانیات در ادب فارسی برای بررسی و چاپ نباید همزمان به مجله‌های دیگر ارایه شده باشند.
  • در بخش تشکر و قدردانی، راهنمایی و کمک‌های دیگران یادآوری شده و به طور اجمالی از آن ها سپاسگزاری می‌گردد.
  • چنانچه مقاله مستخرج از طرح پژوهشی یا رساله باشد، درج گردد.
  • در عکس‌ها، نگاره‌ها، جداول حتماً مأخذ مربوطه ذکر گردد.
  • در ارائه آمارها، نقل قول ها ونظریات حتما ماخذ مربوطه ذکر گردد.
  •  چناچه مقاله دارای چند نویسنده باشد، ارائه مقاله و تمام مکاتبات باید توسط نویسنده اول انجام شود، درغیر این صورت، نویسندگان می‌بایست کتباً یک نفر را به عنوان نماینده جهت ارائه مقاله و انجام مکاتبات به دفتر مجله معرفی نمایند.
  • صحت نوشتارهای علمی با نویسنده/ نویسندگان است

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ